FacebookTwitter

Theaterregie

Theaterregie!

 

“Marijke laat je spelenderwijs jezelf en je rol ontdekken. Bij haar zag ik altijd veel spelplezier en nieuwsgierigheid naar haar spelers. Ik keek altijd naar de repetities uit.”

Martijn van der Veen

Zoek je met je theatergroep een regisseur? Of heb je altijd al in een voorstelling willen spelen?
Regisseur Marijke van Es helpt spelers zich te ontwikkelen in het acteursschap. Vanuit tekst, improvisatie, de locatie of muzikaliteit. Humor is hierbij een terugkerende factor, want plezier maakt iets leren een stuk makkelijker.

Acteurs gezocht: het komt regelmatig voor dat regisseur Marijke van Es acteurs zoekt voor één van haar producties. Wil je opgenomen worden in haar bestand? Mail haar via het contactformulier, en nodig haar uit voor je voorstelling.

Theaterregie door Marijke van Es

 

Tafelverhalen

Op 12 februari 2015 speelt Marijkes nieuwe voorstelling ‘Tafelverhalen’, door wijkbewoners van stadsdeel Laak in Den Haag, een productie van het Laaktheater. Een voorstelling over eten en de liefde!

Een aantal mannen van vadercentrum Adam en andere wijkbewoners delen hun verhalen over de liefde met u, tussen de maaltijdgangen door. Zij worden hierbij ondersteund door regisseuse Marijke van Es. Hoe de avond precies zal verlopen is nog een verrassing. Maar reken op lekker eten, mooie verhalen, muziek en een liefdevolle sfeer. De inloop is 17.00 uur en het voorgerecht wordt opgediend om 17.30 uur.

Klik hier voor de link naar het Laaktheater.