FacebookTwitter

Heart of Holland Chorus, theatraal kerstconcert

Groepsfoto Heart of Holland Chorus

 

 

Koorregisseur bij Heart of Holland Chorus

 

Op vrijdag 19 december 2014 vindt het theatrale kerstconcert Because it’s Christmas plaats, door de mannen van close harmony groep Heart of Holland Chorus.

Naast het horen van verschillende kerstliederen ziet één van de koorleden, Sikko, die zich eenzaam en buitengesloten voelt. Alleen een kerstkaart heeft hij gehad, maar uitnodigingen? Nee.
Hoe Sikko het gevecht tegen een eenzame kerst aangaat, maakt u mee tijdens dit theatrale concert in de sfeervolle Barbarakerk aan de Koninginnenlaan 1 in Nieuwegein (Vreeswijk) op vrijdagavond 19 december om 20:00 uur.

Samen met dirigent  Peter van Os schreef Marijke van Es de theatertekst. In opdracht van Heart of Holland Chorus.

 

Heart of Holland Chorus

Als koor hebben we inmiddels een jarenlange traditie van uitzonderlijke kerstconcerten in verschillende kerken. Dit jaar zullen we in samenwerking met het kwartet ‘Vocal Chords‘ en het enthousiaste vrouwenkoor ‘Fem@il’ uit Almere (halve finalist Korenslag 2010) dat onder leiding staat van dirigent Jetse Bremer, een avondvullend concert verzorgen met een zeer afwisselend en uitgebreid (kerst)repertoire.
‘In close harmony’ en 4-stemmig zullen we  u laten genieten van verschillende kerstliederen: van het klassieke ‘Star Carol’ en ‘We wish you a Merry Christmas’ tot aan moderner werk als ‘Morgen zal het vrede zijn’.”

Wilt u (weer) genieten van deze onvergetelijke avond? De kaarten voor dit Kerstconcert kunnen nu al besteld worden via kerstconcert@heartofhollandchorus.nl . Telefonisch bestellen kan ook via 06 41205272 of 030 6036765 (tussen 18:00 en 20:00 uur, geen SMS of App). De toegangsprijs bedraagt  € 10,-
Wees op tijd, want vol is vol! Eventueel kan men kaarten, mits nog beschikbaar, voor aanvang van het concert, aan de ingang van de kerk bij de kassa kopen. Kijk ook op deze pagina.

Kerstaffiche Heart of Holland Chorus, regie Marijke van EsFoto Heart of Holland Chorus